Qvicktime - En del av Magnussons Ur

Qvicktime en del av Magnussons Ur


Vår butik Magnussons Ur är sedan 1912 belägen i det gamla Domprosthuset i hörnet av Korsgatan och Vallgatan mitt i hjärtat av Göteborg. Vi säljer klockor och smycken från välkända varumärken, utför service på de varumärken vi har i butiken eller någon gång sålt under vår långa historia -vi startade redan 1862. Vi är auktoriserade återförsäljare av samtliga märken på vår hemsida, Vårt mål är att du som kund skall känna dig välkommen oavsett ärende, och hjälper gärna till att guida dig i klockvärldens djungel, oavsett om du söker en klocka till dig själv eller en present till någon när och kär. Självklart har vi också klocktillbehör som läderband, klocketuier och Watchwinders

När du handlar av oss på nätet spar du pengar, tid och kan i lugn och ro själv ta beslut om när och var du önskar köpa din klocka.

Välkommen att handla av oss på nätet QvickTime.eu eller kom in i i vår fysiska butik Magnussons Ur Korsgatan 22 eller hör av er via e-post eller telefon med frågor och funderingar. Våra kunder  skall känna sig trygg och vi sätter alltid kunden i fokus och värnar köpupplevelsen när man handlar hos oss oavsett om det är på nätet eller i vår Butik.

VÄLKOMMEN !
Anna Qvick
Femte generationen

Qvicktime - En del av Magnussons Ur
Korsgatan 22
411 16 Göteborg

Aug Magnussons Eftr Aktiebolag
Org. nr: 556346-0590

Qvicktime smycken och accessoarer

Alla smycken hos Qvicktime är precis som våra klockor från dom stora varumärkena på marknaden. Vi säljer Calvin Klein, Emporio Armani, Fossil, Dkny, Zeades-Monaco,  George Jensen, Diesel och Michael Kors både för honom och henne. Vi säljer även Klockskåp och klockuppdragare som fungerar som en extra handled.