• Logga ut Mitt konto
 • Qvicktime en del av Magnussons Ur

  Om Qvicktime

  Vår butik Magnussons Ur är sedan 1912 belägen i det gamla Domprosthuset i hörnet av Korsgatan och Vallgatan mitt i hjärtat av Göteborg. Vi säljer klockor och smycken från välkända varumärken, utför service på de varumärken vi har i butiken eller någon gång sålt under vår långa historia, vi startade redan 1862.

  Vi är auktoriserade återförsäljare av samtliga märken på vår hemsida. Vårt mål är att du som kund skall känna dig välkommen oavsett ärende, och hjälper gärna till att guida dig i klockvärldens djungel, oavsett om du söker en klocka till dig själv eller en present till någon när och kär. Självklart har vi också klocktillbehör som läderband, klocketuier och Watchwinders

  När du handlar av oss på nätet sparar du pengar, tid och kan i lugn och ro själv ta beslut om när och var du önskar köpa din klocka.

  Välkommen att handla av oss på vår hemsida QvickTime.eu eller kom in i i vår fysiska butik, Magnussons Ur, Korsgatan 22 i Göteborg. Ni kan även höra av er via e-post eller telefon med frågor och funderingar. Våra kunder skall känna sig trygga och vi sätter alltid kunden i fokus och värnar köpupplevelsen när man handlar hos oss, detta oavsett om det är på nätet eller i vår butik.

  VÄLKOMMEN !
  Anna Qvick
  Femte generationen

  Qvicktime - En del av Magnussons Ur
  Korsgatan 22
  411 16 Göteborg

  Aug Magnussons Eftr Aktiebolag
  Org. nr: 556346-0590

  Qvicktime smycken och accessoarer

  Alla smycken hos Qvicktime är precis som våra klockor från de stora varumärkena på marknaden. Vi säljer Calvin Klein, Emporio Armani, Fossil, Dkny, Zeades-Monaco, George Jensen, Diesel och Michael Kors. Våra smycken är för både honom och henne. Vi säljer även Klockskåp och klockuppdragare som fungerar som en extra handled.