• Logga ut Mitt konto
 • Köpvillkor

  Att handla från oss

  Vi vill att det skall vara enkelt att handla av oss och har försökt utforma hemsidan för att underlätta för dig som kund. För att lägga en order gör du bara enligt följande:

  • Välj ut de produkter du vill köpa och lägg dem i varukorgen.
  • Gå till kassan och skicka din order. Glöm inte att fylla i alla uppgifter noggrant.
  • Du kan även skriva meddelande till oss om du t.ex. önskar att få din klocka kortad innan den skickas. Vilket du gör i fältet ”Meddelande”.  När ordern har lagts kommer du även att få en e-post bekräftelse på din beställning.

  Beställningsvillkor

  För att få handla hos Qvicktime måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande innan du gör en beställning. Beställningar som görs i annan persons namn utan dennes medgivande eller som på annat sätt medför att Qvicktime lider ekonomisk skada, polisanmäls.

  Leveranser till Norge

  Vid leverans till Norge köps varan utan moms. Den momsen är du skyldig som kund att betala i Norge vid import.

  Tillämplighet

  Villkoren hos Qvicktime är tillämpliga därest svensk lag gäller eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med dessa. För privatkonsumenter gäller Konsumentköplagen samt Distansavtalslagen som även innefattar skydd för Qvicktime. Mer information finns att tillgå på Konsumentverkets hemsida, www.konsumentverket.se.

  Ångerrätt

  Om du ångrar ditt köp eller av andra orsaker vill byta din vara, ger vi dig upp till 14 dagars returrätt efter att du mottagit varan. Varan skall returneras i samma skick som när du mottog den. Ångerrätten bortfaller om varan används på ett sådant sätt som avsevärt minskar försäljningsvärdet. Detta gäller både varan i sig, manual eller liknande som medföljer. Är dessa krav inte uppfyllda bortfaller returrätten, eftersom det utgör en betydande del av värdet för klockor och smycken. Både själva varan och original emballage, manual och liknande som medföljes ska returneras. Om detta inte är uppfyllt borfaller ångerrätten likaså.

  Vid ånger krediteras ej eventuella kostnader för frakt.

  Speciellt gällande för klockor:
  Returrätten bortfaller i det ögonblick att en länk tas bort från klockan. Likaså bortfaller returrätten om original emballaget/boetten eller det som medföljer med uret är skadat.

  Om du önskar returnera din vara skall du kontakta oss på qvicktime@magnussonsur.se så skickar vi dig instruktioner för att skicka tillbaka din vara.

  Personuppgifter

  Du finner hur vi hanterar dina personuppgifter på vår sida för GDPR.

  Felskrivningar på hemsidan

  Utifall att det skulle förekomma felskrivningar på hemsidan förbehåller Qvicktime sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuella problem så som att ett försäljningsobjekt utgått, försäljningsobjekt har felaktigt pris, har Qvicktime rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp på bästa sätt. Qvicktime skall då också meddela kunden om ersättande eller likvärdigt försäljningsobjekt finns tillgängligt.

  Qvicktime friskriver sig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i Qvicktime sortiment förekommande produkter och tjänster.
  All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

  Force Majeure Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför Qvicktime kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Qvicktime befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.