Frakt & Leverans

Alltid fri frakt och leverans hos Qvicktime.se

Leverans
Vi jobbar alltid för att försöka behandla din order så snabbt som möjligt, lägger du en order innan kl 12.00 på måndag-­fredag så behandlas ordern normalt samma dag för lagerförda produkter och du har normalt produkten inom 1-­3 dagar.
Går du in på en produkt så kan du där se den beräknade leveranstiden för just den produkten. Under sommarperioden har vi något längre leveranstider men vårt mål är att leverera inom 3 dagar.

För beställningsvaror är leveranstiden några dagar längre, normalt mellan 1­-2 veckor. Vi beställer ej varor ifrån leverantörerna varje dag, utan försöker begränsa det till 1-2­ gånger i veckan. Vilket gör att leveranstiden kan variera med någon dag, det gör att leveranstiden som anges är ungefärlig och vi kan inte alltid garantera att den stämmer exakt.

På helger och helgdagar har vi stängt, order som görs då behandlas därför inte fören nästkommande vardag.

Tyvärr händer det även ibland att varor har utgått eller är tillfälligt slut hos leverantörerna, då vi ej har fullständig tillgång till deras lager information har vi svårt att alltid hålla hemsidan helt uppdaterad, men vi försöker så gott vi kan. Skulle det uppstå problem eller leveransförseningar så försöker vi meddela dig så fort vi får vetskap om det, vilket vi oftast gör via e­-post.

Fraktkostnad
Det är gratis frakt på alla ordrar över 999 kr från vår webbshop www.qvicktime.eu inom Sverige! För ordrar under 999 kr behöver vi ta ut en fraktkostnad på 69 kr. För köp ifrån utlandet tillkommer 99 SEK i frakt för köp under 1000 SEK.

Fraktsätt
Vi använder oss av DHL. Paketen är då spårbara och tar normalt 1 arbetsdag i de största delar av Sverige, men till vissa delar tillkommer ytterligare 1 arbetsdag.

För vissa enklare varor använder vi även Posten Varubrev 1:a klass. Vilket normalt går på 1 arbetsdag.

Outlöst försändelse
För försändelser som ej löses ut hos varpå paketet går i retur till Qvicktime, debiteras en avgift om 299:- + moms för att täcka våra kostnader för transport och administration.